Opinie i komentarze 
Sebastian Pączkowski

 


 

 

DJ Sebastian Pączkowski
Opinie i komentarze

Dodaj Opinię

14 komentarzy

  • Link do opinii Klaudia poniedziałek, 19 marzec 2018 21:01 napisane przez Klaudia

    Szukaliśmy naprawdę dobrego Dj-a, o Sebastianie Pączkowskim dowiedzieliśmy się od znajomych. To był najlepszy wybór pod każdym kątem. Miły, fachowy i racjonalny człowiek. Muzyka, zabawy, prowadzenie wesela, wszystko odbyło się na bardzo dobrym poziomie! Gorąco polecam dj-a Sebastiana i jeżeli mogłabym wybierać jeszcze raz nie miałabym żadnych wątpliwości! To najlepszy DJ na moje wesele:)

  • Link do opinii Ewa i Tomasz środa, 17 styczeń 2018 10:59 napisane przez Ewa i Tomasz

    Bardzo serdecznie polecamy Dj Sebastiana. Organizacja Wesela z nim jest bezproblemowa. Od początku do końca przygotowany, wyrozumiały, otwarty i z profesjonalnym podejściem. Nasze Wesele zostało prowadzone idealnie. Najlepszą oceną był pełny parkiet oraz opinie gości po zakończonym Weselu. Dopasowaniem muzyki oraz zaangażowanie DJ w prowadzenie imprezy na 5. Wielu z naszych gości nie było wcześniej przekonanych do wesela z DJ, gdyż uważali że tylko z orkiestrą będą się dobrze bawić. Po naszym Weselu stwierdzili jednak że nigdy wcześniej tak dobrze się nie bawili. To jest dla nas najważniejsza opinia bo na tym właśnie zależało nam najbardziej. Dlatego też wystawiamy Panu najwyższą ocenę. Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną i wszystkie atrakcje!!!

  • Link do opinii Monika i Krzysztof wtorek, 28 listopad 2017 11:37 napisane przez Monika i Krzysztof

    Szukasz człowieka, który rozkręci każdą imprezę... właśnie go znalazłeś! My jak i nasi Goście Weselni jesteśmy zachwyceni. Super dobór utworów, mocny głos... a wszystko to ze szczyptą „dobrego” żartu. Pan Sebastian angażuje się całkowicie w to co robi. To dzięki niemu nasze wesele trwało do białego rana i wszyscy z uśmiechem na twarzy ciągle je wspominamy. Było Mega! Polecamy:)

  • Link do opinii Dorota Kulik czwartek, 23 listopad 2017 19:13 napisane przez Dorota Kulik

    DJ Sebastian Pączkowski to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Już na pierwszym spotkaniu wiedziałam, że mam do czynienia z profesjonalistą. Zaprojektował scenariusz wesela. Wiedział jak zaspokoić gust trzech pokoleń, dobrać muzykę, słowo, animację i światło. Dzięki niemu wesele było takie jak młodzi sobie wymarzyli, a goście zadowoleni. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i niezapomniane emocje. Polecam serdecznie jego usługi to wirtuoz konsoli.

  • Link do opinii Ania i Cezary Konkiel czwartek, 21 wrzesień 2017 12:54 napisane przez Ania i Cezary Konkiel

    Serdecznie dziękujemy Sebastianowi Pączkowskiemu za świetnie poprowadzone wesele. Dziękujemy za zaangażowanie. Impreza udana 100%, Zakwasy mamy do dnia dzisiejszego. Gorąco polecamy.

  • Link do opinii Jakub Janowicz wtorek, 12 wrzesień 2017 07:56 napisane przez Jakub Janowicz

    Dzięki Sebastian, że dołożyłeś swoją cegiełkę do naszego wesela. Impreza wyszła genialnie i nawet najwięksi sceptycy przekonali się, że byłeś najlepszym wyborem:-) z czystym sumieniem mogę polecić każdemu kto szuka profesjonalisty z doskonałym wyczuciem smaku i niekwestionowanym talentem.

  • Link do opinii Marcin Rmanowski poniedziałek, 28 sierpień 2017 19:29 napisane przez Marcin Rmanowski

    Jesteśmy już dwa miesiące po ślubie i śmiało możemy powiedzieć, że Sebastian Pączkowski w roli DJ/Wodzireja jest strzałem w 10-tkę. Początkowo rodzice byli sceptycznie nastawieni, co do wyboru Dj-a zamiast orkiestry, jednak po weselu powiedzieli, że nie mogliśmy lepiej wybrać. Goście na parkiecie bawili się do białego rana, a zaproponowane przez Sebastiana konkursy na długo pozostaną w naszej pamięci.

  • Link do opinii Agata Konrad poniedziałek, 10 lipiec 2017 20:19 napisane przez Agata Konrad

    Serdecznie polecamy usługi Dj Sebastiana Pączkowskiego!!! Grał on na naszym weselu. Wszyscy bawili się wyśmienicie a najlepiej my - młodzi :) Rozumie wymagania każdego, muzykę dostosowuje do sytuacji. Jego sposób prowadzenia imprezy sprawia, że nie chce Ci się siedzieć przy stole i w sumie nawet nie ma na to czasu!!!! Jeżeli szukacie najlepszego Dj na Wesele to tylko Sebastian Pączkowski. Polecamy!

  • Link do opinii Ania Nowosad-Porożyńska wtorek, 13 czerwiec 2017 19:59 napisane przez Ania Nowosad-Porożyńska

    Przyznam się, że miałam obawy podpisując umowę z DJ, którego nie słyszeliśmy wcześniej na imprezie. Niepotrzebnie. Sebastian świetnie poprowadził zabawę na naszym weselu.

    Zabawy porywały wszystkich gości, nie trąciły oczepinowym kiczem czy wulgaryzmem. Myślę, że nikt nie czuł się zażenowany, kiedy w nich uczestniczył (jak to często na weselach bywa). Jeśli chodzi o muzykę to każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Widać, że DJ Sebastian ma duże doświadczenie w prowadzeniu takich imprez, świetnie dobierał utwory do momentu, a z drugiej strony był bardzo otwarty na nasze sugestie. Kulturalnie, sympatycznie. Z naszej strony 5!

  • Link do opinii Agnieszka i Krzysztof czwartek, 18 maj 2017 20:50 napisane przez Agnieszka i Krzysztof

    Jesteśmy świeżo po weselu i jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru. Wszystko od samego początku przebiegało tak jak oczekiwaliśmy. Przepiękna sala weselna „Jubilatka” Pyszne jedzenie i miła obsługa. Dj Sebastian Pączkowski, każdy kto miał styczność z nim wie, że to człowiek godny zaufania. Chyba lepiej trafić nie mogliśmy  Wszystkim parom, które stoją przed wyborem, który didżej na wesele powinien ich reprezentować polecamy Sebastiana!!!